måndag 2 november 2009

Bon soir mis amies

Avmönstrade!!!! Nu sitter vi på vår restaurang granne med vår bungalow på hotel Hibiscus, har ätit varsin grillad mahi mahi (fisk) med fisk/skaldjursterrin, grönsaker - visserligen sönderkokta- +typ remouladesås, och lite sallad. Mumsfillibabba! Vi har ätit supersmarrigt varenda kväll i snart en månads tid - oavsett om det är förstekockarna på båten, eller som nu, en restaurangkock som lagat den! Idag har jag dessutom dragit i mej en stoooor öl för ovanlighetens skull. På Båten brukade jag bara ta några klunkar ur Hans burk men ikväll var det gott att svälja en hel.

När Thomas kört oss in till land skulle vi ringa efter taxi från ett hotell som låg där men observant f.d. besättningsmedlem/diva såg en buss som närmade sig och fick stopp på den. Nåt är hon bra på i alla fall. Vilken buss! Vilken busschauffös! Ratten i brösthöjd, nästan horisontell. Körde barfota - skorna stod prydligt uppställda bakom förarstolen.

 

Och vilka tjusiga passagerare!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Det måste vara helt underbart att komma tillbaka till Sverige. Vi har det så mysigt utan sol och med mycket regn och svala temperaturer.

Unknown sa...

Vilket äventyr! Vilka bilder!Stackars dig måste du åka hem allaredan...men när du kommer hem

....ska ju ha ett sådant där welcome-home-party hos dig den 17/11...det blir jätteroligt i novemberrusket. jag har gjort glögg som har stått i ca 4 veckor det kanske är drickbart den 17:onde
Kram Therese och flyg lugnt hem!!